Algemene voorwaarden

Duurzaamheid

Om verspilling te voorkomen werk ik met een print-on-demand systeem: we drukken alleen af wat er daadwerkelijk wordt besteld. Het verpakkingsmateriaal bedrukken wij ook zelf, hiermee beperken wij onze CO2 voetafdruk. Tevens gebruiken we ook minimaal plastic, daarom zal je meerdere kaarten in een bestelling in 1 enveloppenzakje ontvangen i.p.v. dat de kaarten per stuk worden verpakt. Plaats je een grote bestelling? Dan kan het zijn dat je deze ontvangt in een hergebruikte verzenddoos. Tot slot worden alle bestellingen CO2 neutraal (te voet of te fiets) naar het postkantoor gebracht, dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor mijn gezondheid! (Stiekem tel ik het lekker mee als work out!)

Verzendkosten

De verzendkosten verschillen per product en of het binnen Nederland of naar het buitenland wordt verstuurd. Bij het afrekenen worden de verzendkosten berekend, dit is afhankelijk van het product. Je bestelling wordt per reguliere brievenbuspost verzonden en is daarom niet verzekerd. Mocht er iets mis zijn gegaan bij de verzending, neem dan even contact op via info@liefsollie.nl, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen. Gratis verzending vanaf €30 is alleen geldig voor bestellingen binnen Nederland.

Betaling

In de webshop kun je betalen met iDEAL of MisterCash / Bancontact.

Verzending en levertijd

Ik probeer de bestelling binnen twee werkdagen op de post te doen. Zodra de bestelling naar je onderweg is, ontvang je een berichtje. Mocht je een bestelling nodig hebben voor een bepaalde datum, meld dit dan in de bestelnotities of neem even contact op via info@liefsollie.nl. Dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

Retourneren

Ik doe mijn uiterste best om ervoor te zorgen dat jij helemaal gelukkig bent met je aankoop! Mocht je om een of andere reden toch niet tevreden zijn, dan hoor ik dat heel graag. Neem binnen veertien dagen na ontvangst contact me met me op via info@liefsollie.nl. Dan zoeken we samen een oplossing: je stuurt het product terug (in de originele staat) en ontvangt van mij een vervangend product, of ik boek de gemaakte kosten – inclusief verzendkosten – terug. Let op, gepersonaliseerde producten kunnen niet zomaar geretourneerd worden. Als er echt iets mis is, laat het me dan vooral weten. In alle gevallen zijn de verzendkosten voor het retourneren voor de koper.

Contact

info@liefsollie.nl
Olivia Perenboom
Kraaiensteinlaan 153
6825 DG Arnhem
KVK: 82878528

Privacy

De gegevens die je achterlaat bij het bestellen worden alleen gebruikt voor het verwerken van je order, en zullen dus nooit worden doorgegeven aan derden. Hier lees je het volledige privacybeleid.

Intellectueel eigendom

Deze webwinkel is eigendom van Liefs, Ollie. Tekst- en beeldmateriaal van deze site mogen alleen gebruikt worden met mijn uitdrukkelijke toestemming.