Contact

Kom je er even niet uit of heb je vragen?
Neem gerust even contact op met info@liefsollie.nl of stuur mij een DM op instagram via @liefs_ollie.
Mag natuurlijk ook voor een compliment!

Veelgestelde vragen

Hier alvast wat antwoorden op de veelgestelde vragen:

  • Als ik een illustratie graag als A4 print of A3 poster wil hebben maar deze optie wordt niet aangeboden op de website, kan ik dit dan apart aanvragen?

Natuurlijk kan dat! Als je mij een berichtje per e-mail of DM op instagram stuurt dat je een bepaalde wenskaart graag op een groter formaat wilt hebben dan ga ik dat voor jou regelen! Geen extra kosten, gewoon €4,99 voor een A4 print en €7,49 voor een A3 poster.

  • Wat zijn de verzendkosten?

Voor wenskaarten, armbandjes en de schrijf & verstuur service zijn de verzendkosten €1,95. De verzendkosten voor een A4 print zijn €2,88, deze worden in een stevige kartonnen envelop verzonden. De A3 posters zijn helaas te groot voor in de brievenbus dus deze worden met de pakketdienst mee gegeven, daarom zijn de verzendkosten hiervoor €6,75. Tevens worden de posters ook in een stevige kartonnen envelop verzonden zodat ze niet buigen of kreukelen. Bij het afrekenen worden automatisch de verzendkosten van het zwaarste product toegepast, je betaalt dus nooit dubbele verzendkosten.

  • Bezorg je ook in het buitenland?

Ja zeker! Liefs, Ollie gaat de hele wereld over! Voor bestellingen buiten Nederland verwijs ik je graag door naar mijn Etsy shop.

  • Kan ik jouw producten in een winkel vinden?

Ben jij een retailer en zie jij het zitten om Liefs, Ollie toe te voegen aan je assortiment? Super leuk! Ik heb een wholesale shop op Faire waar je gemakkelijk producten voor in jouw winkel kan bestellen. Klik hier voor de link.

Koop je liever direct bij mij in? Neem dan contact met mij op via info@liefsollie.nl en we bespreken samen de mogelijkheden.