Bedankkaarten

Bedankt! Merci! Grazie! Danke sehr! Een beetje waardering is altijd fijn, toch?
Uit je dankbaarheid eens met een bedankkaartje, dat maakt het allemaal nét wat specialer.

Toont alle 5 resultaten

Bedankkaarten

‘Hé wat tof dat je dit voor mij hebt gedaan! Wat ben ik blij met jou zeg! Jij bent écht de allerbeste!’ Dit zijn vast dingen die je wel eens denkt als jouw zus je weer eens midden in de nacht ergens op haalt, als jouw lievelings winkel na sluitingstijd toch de deuren nog even voor je opent omdat jij écht niet kan slapen zonder die mooie schoenen in je kast, of als de buurman je uit de brand heeft gered met een potje suiker. Waarom laat je al die lieve mensen niet een keer weten hoe enorm dankbaar jij ze bent met een super leuke, lieve, geweldige en grappige bedankkaart? Soms zeg je met een kaartje meer dan je ooit met woorden zou kunnen doen. Een bedankkaartje laat zien dat je écht aan ze hebt gedacht, de tijd hebt genomen om een mooie kaart uit te zoeken en na te denken over hoe je jouw dankbaarheid zal uiten. En als het kaartje dan op de deurmat landt verras je hem of haar helemaal, ik weet zeker dat zij er van gaan stralen! Is dat niet een ontzettend mooie manier van communicatie?

Maak het speciaal met een kado

En weet je wat een nóg mooiere manier is om jouw beste vriend, zus, moeder, buurvrouw, bakker of… nou ja, noem het maar op, (postbode?) te bedanken? Met een super lief armbandje! Dat kan zelfs gepersonaliseerd. Leuk toch? Maakt het extra bijzonder, en meteen een aandenken aan hun goede daad en jouw dankbaarheid. Goed nieuws: het armbandje kan gewoon bij de bedankkaart in de envelop!

Geen tijd? Geen smoesjes! Ik schrijf en verstuur de bedankkaart wel voor jou!

Kan natuurlijk zijn dat je even geen tijd hebt om een kaartje te schrijven, dat probleem hebben we allemaal wel eens. Maar dat geeft niet, want met de Schrijf en verstuur service hoef jij alleen maar te bedenken met welke woorden jij deze lieverds wilt bedanken en ik schrijf het in mijn mooiste handschrift op de bedankkaart welke ik vervolgens voor jouw op de post doe naar de gelukkige ontvanger. Je kan hier zelfs nog confetti en een armbandje kado aan toevoegen om het extra spectaculair en bijzonder te maken! Prachtig, toch? Dus… geen redenen meer om die bedankkaart te laten liggen, want zeg nou zelf, makkelijker kan ik het je niet maken! Gaan met die banaan! Een bedankkaartje is zo gedaan.