Beterschapskaarten

Het sniffel seizoen is weer begonnen en voor je het weet ligt de helft van je sociale kring alweer in de veren. Lachen is het beste medicijn dus door een grappige beterschapskaart te sturen dokter jij iedereen weer de gezondheid in!

Toont alle 8 resultaten

Beterschapskaarten

Hè wat vervelend, is er weer eentje ziek! Zeker in de tijd van corona zul je dit vaak mee maken. Er is helaas niet veel wat je er aan kan doen. Behalve dan misschien een grappige beterschapskaart sturen, want iedereen weet: lachen is het beste medicijn! (Tenzij je diarree hebt…) Een mooi bijkomend voordeel van een beterschapswens per post te versturen is dat je niet op ziekenbezoek hoeft en daarmee jouw eigen gezondheid op het spel zet! Want de kaart sturen is leuker dan ontvangen (in dit geval). Met deze grappige beterschapskaarten in huis kan je bijna niet wachten tot er iemand een keer van de trap valt en zijn been breekt of een kind weer eens een griepje mee naar huis neemt van de kinderopvang. Grapje natuurlijk, we hopen dat iedereen zo gezond als een hoentje blijft! Maar mocht er dan toch iemand een keer gevloerd worden door een of ander virus, dan sta jij paraat om hun dag nét een beetje beter te maken. En natuurlijk mag jij dan met alle eer strijken voor die dikke glimlach op zijn of haar gezicht.

Verzacht de pijn met een kadootje

Wil jij de beterschapskaart net iets specialer maken? Doe er dan een leuk kadootje bij! Bijvoorbeeld een armbandje die de patiënt er aan herinnert hoe fantastisch hij of zij is, of een mooie print of poster om naar te kijken vanuit het ziekenbed. Weet je niet precies wat de pijn het meest zou verzachten? Doe er dan een cadeaubon bij, kunnen ze zelf vanuit bed lekker online shoppen. Hebben ze ook meteen wat te doen.

Jouw beterschapskaart direct naar de ontvanger sturen

Wil je het kaartje direct naar de zieke sturen? Dat kan met de Schrijf en Verstuur service! Al helemaal makkelijk, want dan hoef je niet eens de deur uit om naar de brievenbus te lopen. En hoef je ook niet te wachten tot de bestelling bij jou wordt bezorgd! Bespaart een hoop tijd, want je patiënt zou maar al beter zijn tegen de tijd dat je kaart aan komt! Mosterd na de maaltijd. Wist je dat je hier ook gewoon een kado aan kan toevoegen? En je kan zelfs confetti of hartjes in de envelop doen voor een extra liefdevol effect! Wat ben je toch attent.