Complimentkaarten

Vind jij ook niet dat we elkaar wat meer complimentjes moeten geven? Laten we er meteen mee beginnen, en stuur een leuke complimentkaart!

Toont alle 8 resultaten

Complimentkaarten: complimentje hier, complimentje daar

Ik vind dus echt dat we elkaar veel te weinig complimentjes geven, en is dat niet gek? Iets wat zo snel gezegd is en zo simpel kan zijn maar toch zo’n ontzettend grote impact kan hebben op hoe iemand zich voelt – daar zouden we echt een gewoonte van moeten maken. En daarom heb ik deze complimentkaarten gemaakt! Want wat is nou een groter compliment dan een kaart met een lieve boodschap waar iemand de tijd voor heeft genomen om deze uit te kiezen, te beschrijven én ook nog eens helemaal naar brievenbus heeft gebracht? Nou niets dus! Natuurlijk is het ook heel makkelijk om iemand een lief en complimenteus appje te sturen, maar is het ook net zo bijzonder en aandachtelijk als een mooie wenskaart? Nee hè. Dus laten we niet langer meer wachten, kies maar een mooie kaart uit voor iemand die dat complimentje ook écht even nodig heeft en maak zijn, haar of hun dag.

Kaartje niet genoeg?

Vindt jij dat alleen een complimentkaart niet een groot genoeg gebaar is om die persoon te laten weten hoe super speciaal die is? Daar heb ik ook een oplossing voor! Voeg een mooi armbandje aan de kaart toe zodat deze als een constante reminder om de pols kan worden gedragen. Ik heb een heel assortiment, en als jouw compliment er niet tussen staat kan ik deze ook nog speciaal voor jou maken. Goed geregeld toch?

Schrijf en verstuur service

Vaak hoor ik van mensen dat ze geen kaartjes meer versturen omdat ze daar de tijd niet voor hebben. Dat kan natuurlijk, we zijn allemaal wel eens druk. Daarom heb ik de Schrijf en verstuur service bedacht. Hoe werkt dat? Nou heel simpel dus! Kies een kaart uit, voeg confetti of hartjes toe en natuurlijk dat complimenteuze armbandje (hoeft niet per se maar is natuurlijk wel veel leuker!), typ het allerliefste compliment ooit uit en ik doe de rest! Ik schrijf het voor je op de kaart en doe hem op de post, maar jij krijgt alle credit! (Ja, ook voor dat mooie handschrift)

Inspiratie nodig?

Heb je toch nog even moeite met een mooi complimentje te bedenken? Dan heb ik hier een spiekbriefje voor je! ‘Wat ben jij toch een fantastisch mens!’, ‘Ik vind dat je lekker kan koken’, ‘Jij kan echt heel goed de spagaat!’, ‘Jeetje wat heb jij een grote… boekenverzameling!’ (Ik weet wel waar jouw gedachten even naar toe gingen, ouwe snoeperd!). Nog meer redenen nodig waarom je iemand complimentkaarten zou kunnen sturen? Een nieuwe carrière uitdaging, een zwemdiploma behaald, een huis gekocht (dat is heel moeilijk tegenwoordig dus dat is best een compliment waard!), of natuurlijk gewoon zomaar! Je hebt écht geen reden nodig om een jouw waardering voor iemand te uiten.

En nu heb ik een compliment voor jou, ben je er klaar voor? Komt ie dan:
Jij bent echt een absolute topper omdat je nu de moeite neemt om voor iemand een kaartje uit te zoeken!