Kerstkaarten

Doe eens origineel deze kerst en stuur een kerstkaartje met een ondeugende kerstgroet!

Resultaat 1–12 van de 24 resultaten wordt getoond

Kerstkaarten

Ho ho ho eens! Stuur jij nog kerstkaarten? Dat vind ik leuk! Ik hou er zelf ook van om de postbode op pad te sturen met een tas vol kerstvreugde. En al helemaal als ik weet dat mijn kerstkaarten de ontvangers ook nog eens een belly full of laughter geven! Sta je op de nice lijst dit jaar? Dan mag je alsnog een ondeugende kerstgroet sturen! Daar kunnen we immers allemaal wel een beetje om gniffelen, toch?

Kerst kadootje erbij?

Bij kerstmis hoort een kadootje. En die hoeft niet per se onder de boom te liggen of door de schoorsteen te komen, die mag ook gewoon door de brievenbus in huis vallen! Geef de kerstman een helpende hand en stuur die leuke kerstkaarten samen met een lief armbandje of een mooie print of poster voor aan de muur. Staat de ontvanger zeker wel op de nice lijst maar weet je niet zo goed wat hij het liefst onder de boom vindt? Geef dan een cadeaubon, dan kan die lekker zelf een kadootje uitzoeken.

Schrijf en Verstuur service

Door al het kerst shoppen, lichtjes ophangen en boom versieren heb je eigenlijk helemaal geen tijd meer om kerstkaarten te schrijven! Geloof het of niet, maar dat hoor ik regelmatig! ‘Het schiet er gewoon bij in’, ‘Ik stuur wel een whatsappje’, ja dat kan natuurlijk wel, maar is niet zo persoonlijk. En bovendien krijg je als je een whatsappje opent niet dezelfde kerstvreugde als wanneer je een kerstkaart opent en deze vervolgens boven de schoorsteen hangt zodat je er tot 1 januari nog naar kan kijken (of 1 april in mijn geval, opruimen is niet mijn ding).

Maar dat is nu allemaal verleden tijd want ook in december schiet postbode Ollie te hulp met de Schrijf en Verstuur service! Omdat je kerstkaarten meestal wel naar een aantal mensen tegelijk stuurt, kan je mij het beste een berichtje sturen naar info@liefsollie.nl met daarin welke kaarten je wilt sturen naar welke adressen, en wat er op mag staan. Dan regel ik voor jouw de rest, en dit allemaal voor maar €10 per set van 4 kaarten (de bestelling maak ik handmatig aan n.a.v. jouw berichtje).