Liefdeskaarten

Soms kunnen we onze geliefden wel achter het behang plakken maar meestal zijn we erg blij met ze, dus laat het ze een keer weten met een liefdeskaartje.

Resultaat 1–12 van de 21 resultaten wordt getoond

Liefdeskaarten

Ah de liefde, wat is het toch mooi. Zelfs al heb je momenten dat je iemand wel achter het behang kan plakken en stiekem wenst dat hun gezicht een piñata is waar jij even lekker op los kan gaan, zou je toch écht niet zonder elkaar kunnen. Of het nou je geliefde is, je moeder, vader, beste vriend, zus of zelfs je hamster – love is all around you. Maar laat je wel af en toe aan de ander weten hoe blij jij bent dat zij in je leven zijn? Ben jij iemand die dat eigenlijk nooit zegt want ‘dat weten ze toch zeker wel?’ of ben jij iemand die zo vaak ‘ik hou van jou’ zegt dat je net zo goed ‘ik broodje kaas van jou’ kan zeggen, omdat het na al die keren z’n betekenis een beetje kwijt is geraakt? Of je nou het een óf het ander bent, een liefdeskaart kan je altijd sturen! Want zeg nou eerlijk, wie verwacht er tegenwoordig nog een handgeschreven liefdesbrief? Juist, helemaal niemand want alles gaat nu digitaal (met emoji’s enzo). Dus wees eens lekker origineel, klim in de pen en uit je diepste gevoelens en verlangens (of gewoon een simpele ‘hey, ik vind je leuk’, het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld te zijn). Ik heb in ieder geval een mooi assortiment aan liefdeskaarten voor jou, van verleiding tot compliment of gewoon een simpele ‘love you long time’.

Maak het extra bijzonder

Weet je wat? Maak het extra bijzonder! Met de Schrijf en verstuur service kan je bijvoorbeeld kleine hartjes in de envelop toevoegen, en om het nóg makkelijker te maken neem ik je alle zorgen uit de handen door jouw bericht voor je op de kaart te schrijven (in een prachtig handschrift, al zeg ik het zelf) en doe ik hem óók nog eens voor je in de brievenbus! Is dit nog niet genoeg voor jou? Snap ik wel, alleen het allerbeste voor jouw geliefden! Dus wat dacht je van een heel lief armbandje erbij zodat ze dit als een constante reminder van jouw liefde bij zich kunnen dragen? Dit kan zelfs gepersonaliseerd, heb ik dan nu je dag gemaakt? De armbandjes kunnen mee met de Schrijf en verstuur service, maar je kan ze ook bij jou thuis laten bezorgen en het zelf aan de gelukkige ontvanger geven. Dus… Koop nu een kaart voor je lief, jij hartendief!