Sorry

Oh oh, heb je iets stouts gedaan of gezegd?
Breek het ijs met een sorry kaart!

Toont alle 3 resultaten

Sorry!

Oeps, we zeggen of doen allemaal wel eens iets wat misschien niet helemaal goed uitpakt. Zoals Elton John al zei ‘sorry seems to be the hardest word’. Daarom is het soms nét wat makkelijker om onze trots en ego in te slikken als we onze excuses via de post kunnen aanbieden. Een leuke sorrieknorrie kaart breekt meteen het ijs en dan is het vanaf daar alleen nog maar Hakuna Matata! Andere dingen waar je jouw excuses voor kan aanbieden: ‘sorry dat ik je verjaardag heb gemist’, ‘sorry dat ik het laatste stukje chocola heb opgegeten’, ‘sorry voor die stinkende scheet die mij vanochtend in bed ontglipte en waar jij al kokhalzend wakker van werd’. Ik noem maar wat, totaal niet uit ervaring ofzo.

Verzacht het met een kadootje

Wil je jouw excuses nog uitbundiger maken? Geef er dan een lief armbandje bij, waar bijvoorbeeld op staat hoe geweldig die persoon is. Of gewoon een met een hartje, dat zegt ook al genoeg.

Postbode Ollie

Om het je nog makkelijker te maken doe ik de kaart voor je op de post via de Schrijf en Verstuur service! Hoef je alleen nog maar te bedenken waarvoor en hoe jij je excuses wilt aanbieden, ik schrijf het voor je op de kaart (in mijn mooiste handschrift natuurlijk). En weet je wat leuk is? Je kan het armbandje ook meesturen met de schrijf en verstuur service, én het nog bijzonderder maken met een lading hartjes in de envelop. Dan kunnen ze toch echt niet meer boos blijven?