Verhuiskaarten

Iemand heeft zijn lockdown locatie gewijzigd?
Huisje, boompje, beestje… verhuiskaartje!

Toont alle 4 resultaten

Verhuiskaarten

Joepie, je mag weer een nieuw adres toevoegen aan jouw adresboek! Ik vind het echt super speciaal om iemand zijn eerste post op het nieuwe adres te sturen, alsof je de brievenbus inwijdt! En wat wens je nieuwe bewoners toe, naast heel veel geluk in de nieuwe woning? Dat het huis niet spookt, dat de buren leuk zijn en natuurlijk dat het beter is dan het vorige adres! Laat ik dat nou toevallig op mijn verhuiskaarten hebben staan. Of jij nou iemand bent die meehelpt met de verhuizing of die pas langskomt als de de wifi is geïnstalleerd, verhuiskaarten moet je sowieso sturen; hartstikke leuk!

Housewarming kado

Bij een verhuizing hoort een housewarming! En het liefst zo snel mogelijk, toch? Het maakt ons niet uit als het nog een zooitje is, als er maar wijn is! Als je bij de leuke verhuiskaarten ook een housewarming kado wilt geven, is het misschien wel een idee om gepersonaliseerd armbandje met het nieuwe adres te geven. Je weet wel, voor het geval ze verdwalen in de nieuwe buurt. Of misschien vind je het wel leuk om een mooie print of poster te geven voor aan de nieuwe muur. Ben je er niet helemaal uit wat bij hun nieuwe huis zal passen? Doe dan een cadeaubon als housewarming kado, kunnen ze zelf even kijken of ze liever een wijsheidje aan de wc muur hebben of een ‘I whale always love you’ in de kinderkamer.

Schrijf en Verstuur service

Wil jij de verhuiskaart direct naar het nieuwe adres sturen? Dat kan natuurlijk met de Schrijf en Verstuur service van Ollie! Laat mij weten welk bericht je nieuwe (huur)huiseigenaren wenst en ik schrijf het voor je op de verhuiskaart, welke ik ook meteen voor je op de post doe! Het leuke is dat je hier ook een armbandje of cadeaubon aan toe kan voegen, dus een housewarming kado door de brievenbus!