Verjaardagskaarten

Iemand heeft weer eens een rondje om de zon gemaakt, tijd voor een verjaardagskaartje!

Resultaat 1–12 van de 31 resultaten wordt getoond

Verjaardagskaarten

“Er is er een jarig hoera, hoera, wie stuurt hem een kaart? Dat ben jij!” Joepie er valt weer wat te vieren! Wat ik het mooie aan verjaardagskaarten vind, is dat ze niet eens per post hoeven te worden verstuurd! Een verjaardagskaart geef je ook gewoon in persoon (je weet wel, met een waardevol briefje erbij, ka-ching!). Dat is leuk want a) je bespaart op postzegels, en b) je kan meteen de reactie zien op die ontzettend leuke kaart die jij zorgvuldig hebt uitgezocht, en er dan ook samen om lachen. Dubbel plezier dus!

Een kado voor je verjaardag

Natuurlijk verdient de jarige een leuk kado, dus wat je dacht van een leuk letter armbandje bij de verjaardagskaart? Misschien een met het geboortejaar van de jarige erop? Super handig, want dan vergeten ze niet hoe oud (of jong) ze zijn geworden! Of juist gepersonaliseerd, met bijvoorbeeld zijn of haar naam, of een inside joke van jullie twee? Lachen, toch?

Je kan ook gaan voor een cadeaubon als verjaardagskado, zodat de jarige zelf kan rondsnuffelen en iets leuks uit kan kiezen. Bijvoorbeeld een mooie poster of print voor aan de muur, of misschien een set kaarten om op de post te doen, naar jou bijvoorbeeld! En omdat er op de cadeaubon ook nog ruimte is voor een berichtje telt ie meteen mee als verjaardagskaart!

Ik kan niet op je feestje komen…

Lukt het jou niet om de jarige in persoon te feliciteren? Hè dat is jammer! Maar kan natuurlijk gebeuren, dat hebben we allemaal wel eens. Om de jarige tóch nog te laten weten dat je wel echt aan ze hebt gedacht kan je ook een verjaardagskaartje sturen met de Schrijf en verstuur service van Ollie! Daar kan ik zelfs een armbandje als kado bij doen, en om het nóg specialer te maken… Confetti! Dat is een feestje op de deurmat!