Zwangerschapskaarten

Hoera, de wereldbevolking wordt weer aangevuld!
Stuur meteen een leuke zwangerschapskaart om het te vieren.

Toont alle 11 resultaten

Zwangerschapskaarten

Ik ben inmiddels die periode in mijn leven gepasseerd waar het nieuws ‘Ik ben zwanger’ wordt verwelkomd met een dikke felicitatie in plaats van een ‘oei, wat ga je nu doen?’. Om mij heen worden er overal baby's de wereld in gelanceerd, en ik sta om de haverklap bij de brievenbus om weer wat leuke zwangerschapskaarten op de post te doen. Want als iemand een mensje maakt zijn er zoveel leuke momenten voor een kaartje! De eerste is logisch, de felicitatie wanneer het nieuws net bekend is. Maar daarna heb je als leuke reden om een zwangerschapskaart te sturen wanneer het geslacht van de kleine draak onthuld is, gevolgd door een lieve wens voor een heerlijk zwangerschapsverlof, en uiteindelijk de geboorte van de mini-me.

Maak er een setje van

Zoveel momenten, daar zou je meteen een hele kaartenset voor kunnen inslaan! Laat ik je daar nou in tegemoet komen, want jij krijgt van mij 4 zwangerschapskaarten voor maar €9,90. Je hoeft ze alleen toe te voegen aan het winkelmandje en de korting wordt automatisch verrekend. Het hoeven trouwens niet perse alleen maar zwangerschapskaarten te zijn hoor, deze korting geldt voor alle kaarten. Bijvoorbeeld een verjaardagskaart, want de geboorte van iemand is ook meteen een verjaardag!

Kadootje voor de aanstaande mama

Wil jij de kersverse moeder een kadootje geven omdat ze het zo goed gedaan? Is niet niks hoor, een mens uit poepen. Wat dacht je van een lief armbandje met ‘mama’ er op? En vergeet niet dat er met de komst van een kleine ook iemand wordt gepromoveerd tot oma en tante! Is toch leuk om iedereen een armbandje te geven met hun nieuwe titel? Of misschien wel een hele leuke print of poster voor op de babykamer? Als je de nieuwe ouders liever zelf de mogelijkheid geeft om iets te zoeken kan je natuurlijk ook een cadeaubon geven!

Ik doe hem wel voor je op de post

Zoals ik al zei, ik sta om de haverklap bij de brievenbus met weer een lading zwangerschapskaarten, dus daar kan die van jou ook nog wel bij! Met de Schrijf en Verstuur service bespaar jij jezelf niet alleen een ritje naar de oranje bus maar ook de verzendkosten! Want in plaats van dat ik de kaart naar jou stuur, en jij hem weer naar het groeiende gezinnetje stuurt, doe ik hem rechtstreeks op de post! Jij hoeft alleen maar aan mij te laten weten welk bericht er op de kaart mag staan. Ik schrijf deze persoonlijk voor je op en zorg dat hij zo snel mogelijk mee gaat met die lading post voor de kersverse moeders en moeders in spe! En dat lieve kado of die cadeaubon kan er gewoon bij. Mooi geregeld toch?